U bent hier

Decanen van 3 hogescholen geven 'n 8,5 aan de Ordevos training "Coaching van (jong-)volwassenen met AD(H)D en ASS"

De decanen van de NHL Hogeschool, Stenden Hogeschool en de Van Hall-Larenstein University of Applied Sciences volgden in maart en april 2015 de op maat gemaakte vijfdaagse Ordevos training "Coaching van (jong-)volwassenen met AD(H)D en ASS", gegeven door Bonnie Vooijs (coach/trainer), Sarwar Joanroy (psychiater) en gastspreker Tomas Klinkenberg .
We sloten het geheel vorige week af met een terugkomochtend over het overdragen van de opgedane kennis binnen de hogescholen . Het was mooi om te zien wat er in de tussentijd allemaal geïnternaliseerd, maar ook al allemaal praktisch toegepast en aan het werk aangepast is. De Ordevos Tools zijn nu onderdeel van de gereedschapskist van de decanen, naast het waardevolle gereedschap dat zij zelf zijn: ik heb ze leren kennen als deskundige, ervaren, praktijkgerichte en gedreven mensen.
Ordevos kreeg ook cijfers: de training kreeg gemiddeld een 8.5. Het materiaal werd beoordeeld met een 9,3, de sprekers met een 8,4 en de 10 workshops met een 8,1.  (Oktober 2015, Bonnie Vooijs)