U bent hier

Online "10 stappen grip groep" PILOT

Samen aan de slag met de 10 stappen & opdrachten uit het boek "In 10 stappen van diagnose naar grip"

  • je ontvangt direct de link voor aanmelding besloten FB groep
  • je ontvangt direct de link naar de ZOOM sessies voor de 11 vrijdagen
  • met gratis 2 x het boek (buddypakket/ publicatie 5 oktober as. ) "In 10 stappen van diagnose naar grip"
  • extra's bij het boek: gratis 5 G.R.I.P. tools, werkboek en bonushoofdstuk
€ 199,00

In de online coaching-groep ga je samen met anderen aan de slag met de 10 stappen uit het boek "In 10 stappen van diagnose naar grip" en meer!

Je vindt er verdieping van de stof in het boek + werkboek "In 10 stappen van diagnose naar grip", ervaringen van andere deelnemers met de 10 stappen & opdrachten, tips, trucks en tools en de mogelijkheid om samen met andere deelnemers grip-afspraken te maken.
Tussendoor houden we elkaar in de bijbehorende besloten Facebook groep op de hoogte en wordt er nog veel meer uitgewisseld.
Je kunt dus zoveel uit de groep halen als je wilt.

De groep is voor: volwassenen met AD(H)D of AD(H)D en ASS en een normale-hoge intelligentie. Je hebt werk of andere dagbesteding en je vermoedt dat jouw AD(H)D je grip in de weg staat.
NB: Heb je alleen ASS, zonder dat je je herkent in kenmerken van AD(H)D, dan is deze groep mogelijk minder geschikt voor jou.

  •  Er zijn (inclusief de kick-off) 11 online bijeenkomsten: 1x p.w. 1,0- 1,5 uur
  •  Periode: oktober, november, december: 11 weken (inclusief kick-off)
  •  Aanvang vr. 9 oktober 10:00 uur - 10:45 uur kick off
  •  Daarna iedere vrijdag 10 x van 10:00 - (uiterlijk) 11:30 uur (t/m 18 december)
  •  Inclusief besloten Facebook groep voor tussentijds contact, uitwisseling, polls, extra tips en tools en al je vragen & antwoorden
  •  De bijeenkomsten worden gehost door de auteur en/of  andere ervaren Ordevos G.R.I.P coaches

Bonus: Je ontvangt gratis 2 x  het boek " Van diagnose naar grip" ( 2 paperbacks/ buddypakket waarde € 29,95 ) + alle extra's kado
Let op: deze eenmalige pilot-prijs geldt alleen voor de eerste 15 deelnemers: € 199,00 i.p.v. de normale prijs van € 759,00 per persoon.

Wat we van jou vragen:

Omdat dit een eenmalige pilot met een speciale prijs is, vragen we ook een paar dingen van jou. We willen graag je aanwezigheid en vragen een actieve deelname (wij zorgen voor een veilige omgeving)

Verder willen we graag jouw tips en aanbevelingen horen voor de volgende groepen. In de FB groep zullen we regelmatig polls en andere bijdragen delen. Jouw input vinden we zeer waardevol , dus vragen we je om hieraan zoveel mogelijk mee te doen.

Wanneer je meedoet aan de '10 stappen grip groep' geef je toestemming voor opname van de online groepsbijeenkomsten. Deze zullen alleen voor interne en trainingsdoeleinden worden gebruilkt.