U bent hier

Boek-review "In 10 stappen van diagnose naar grip"

Ons nieuwe boek  "In 10 stappen van diagnose naar grip" is er!

Lees nu alvast een van de reviews

Toen ik pas mijn diagnose had, had ik zoveel behoefte aan informatie en aan ervaringen van 'anderen zoals ik' (opeens een ‘tribe’ hebben waar je bij hoort…!!) dat ik dagen en nachten achtereen het internet afstruinde: ik wilde àlles weten wat er te weten viel over deze ‘aandoening’ – die ik zomaar van de ene op de andere dag bleek te hebben. Natuurlijk heb ik mijn alternatief bekabelde breintje al mijn leven lang bij me.
Maar op het moment dat er een naam bleek te bestaan voor de moeilijkheden waar ik al mijn hele leven (onwetend) tegenaan liep en mee worstelde, ontdekte ik dat al die negatieve labels die ik aan mijn gedrag had gegeven niet terecht en zelfs erg ondermijnend waren voor mijn functioneren.
Wat zou ik het fijn gevonden hebben om precies dit boek op dat moment te hebben kunnen lezen.

“In 10 stappen van diagnose naar grip” – dat is precies wat je nodig hebt als je terechtkomt in die draaikolk van emoties. Wat is ADHD, wat is specifiek míjn ADHD, en als ik die ui heb afgepeld, wat blijft er dan van mij als persoon over?
Dit boek kan heel erg helpend zijn om in een zeer verwarrende periode  -die het voor de meeste mensen toch is - jezelf eindelijk bij elkaar te kunnen rapen en weer opnieuw in elkaar te puzzelen. Maar ook als je diagnose al langere tijd bekend (en inmiddels vertrouwd) is, staan er heel zinvolle tips en eye-openers in dit boek. Zeker een aanrader!

Marjan Koopstra,

SPH/ PB’er, moeder en blogger. Op haar Facebookpagina 'Marjanneke's Schrijfseltjes' blogt Marjan over alledaagse dingen die zij meemaakt, vaak met de nodige zelfspot, soms een serieuze beschouwing - maar vaak gelinkt aan persoonlijke ervaringen met ADHD in haar gezin:

Marjan's blog

Koop hem nu alvast in de voorverkoop, da's zonder verzendkosten tot en met 5 oktober as.

Meedoen in onze online coaching groep/ training "In 10 stappen van diagnose naar grip? We hebben een speciale pilot-aanbieding. Alleen voor de eerste 15 deelnemers.